ETUSIVU   KORITYÖT   TURVAKAARET   TEKNIIKKA   MAALAUSTYÖT   INFO

Yhteystiedot

Jarkko Karlsson 050 5112 731
Tommi Alenius 040 7318 701
sevenmod24[at]gmail.com
info[at]sevenmod.fi
Etu-hankkion katu 12, 33700 TampereAutojen korityöt

- Kaikki hitsaustyöt!
- Entisöinti
- Puhallus: lasimurska,lasihelmi,natriumbikarbonaatti
- Alusta massaukset ja kotelosuojaukset
- Osa tai koko auton ylimaalauksetEntisöinti

Vanhojen autojen korityöt ovat yrityksemme päätuote.

Kori on auton perusta. Kaikki osat ovat kiinni korissa joten onhan se auton tärkein "osa".
Järjestys ja suunnitelu on aina tärkeää työn sujuvuuden ja kustannuksien minimoimisen sekä lopputuloksen laadun kannalta.

Olemme huomanneet asiakkaiden pelästyvän toimintatapaamme aloittaa työ purkamalla auto täydellisesti. Mikäli jokin osa jätetään paikalle puhallus- ja hitsaustyön ajaksi, työ pitkittyy huomattavasti sen osan suojelemisen takia. Eihän esimerkikisi antiikkiesineiden entisöijä voi entisöidä keinutuolia, jossa koko työn ajan joku istuu päällä!

Sen minkä puramme, myös vastuullisesti kasaamme takaisin.

Kori on se osa mistä aloitetaan auton järjestelmällinen kunnostaminen.
Korin työstö alkaa auton täydellisen purkutyön jälkeen.(jos kori on pahasti ruostunut tehdään auton sisälle tukiputkikehikko estämään korin taipuminen kaikkien työ vaiheiden aikana.)
Seuraavaksi korista puhalletaan; maalit, massat, eristeet ja ruoste pois. soodalla, lasilla tai hiekalla;- Tämän jälkeen alkaa varsinainen hitsaustyö.
Meillä entisöinti projekteissa kaikki hitsattavat kohdat mallennetaan alkuperäistä vastaaviksi ja uusi pala sovitetaan tarkasti päittäis liitoksella >< ja hitsataan 100% saumalla, jonka jälkeen sauma hiotaan. Uusittu kohta ei alkuperäisestä häpeä. Kun kaikki on hitsattu, kori pohjamaalataan kaikkialta, alkaa muiden peltiosien käsittely.
Voimme tehdä myös vain toivotun osa-alueen kori hitsausksista.

Korin muutostyöt

Korin muutostyöt ovat meille arkipäivää. On kyse sitten vain pyöräkoteloiden suurentamisesta tai korin madalluksesta on se meidän erikoisosaamistamme. Korin madalluksella tarkoitamme koko pohjapellin nostamista ylöspäin korissa.

Mitä ikinä halutaan korissa muuttaa mieleiseksi on se meidän erikoisosaamistamme.Kolarikorjaukset

Emme omista toistaiseksi varsinaista korin oikaisupenkkiä. Teemme kolari korjaukset vaihtamalla korin liitoskohdista vaurioituneet osat uusiin tai vastaaviin ehjiin.

Lisää kuvia Facebook sivuillamme!